Pages

Followers

Thursday, August 30, 2012

3bulan 1minggu


As salam..

Sihat ke? lama sgt dah tak update blog ni...hehe busy ngan raya dan jugak keadaan kesihatan yg before ni baru First Trimester yg mmg menggugat kesihatan. Alhamdulillah selepas bulan puasa je..baby da masuk 3bulan 1minggu, First Trimester dah makin berakhir...mode sakit pale, sakit badan, muntah2, mual dan sebagainya telah berakhir...makan pun dah makin berselera..tapi memanjang nak carik laksa je sb my fav.dishes kot...hehehe.. :) pergi check aritu, alhamdulillah baby da makin sihat...siap lompat2 lagi..aktif betul baby ummi.. ^^ betul teruja nak jd seorang ibu kan?? hehe..gile tak teruja??? kalo tak teruja, g hantuk pale kat dinding gih..nt da kawen, da ade suami baru korang tau ape perasaan nya semua ni..mungkin belum tibe masanya lg kot...kan?? tp kalo da namenya pmpuan..aku berani jamin..semua wanita atas dunia ni menantikan saat bahagia ni..saatnya bergelar ibu..sambil tersengih sorang2..



baby ummi dah 3bulan 1minggu
(tp still tak g buat buku merah lg...hehehe teruk la ummi ni.. :P)

pic yg atas tu, baby dlm posisi terlentang...yg kat bawah plak dlm posisi terlangkup..baby baru 5cm je..tapi doc ckp, baby aktif betul..macam tau2 plak ummi dok usha baby kan?? hehe ^^

3 comments:

aanie said...

excited kan nak dpt baby....

tahniah...

Pn. Akmar said...

ha'ah....teruja sgt.. ^^

sidek moon said...

Congratz