Pages

Followers

Friday, April 5, 2013

Chocolate Moist Cake Best in Shah Alam

Salam..

Beria2 benar aku singgah baru je sekejap tadi di kedai:

 ~ Chocolate Moist Cake and Pineapple Tart ~
@ Sek. 13 Shah Alam
berdepan dengan area Laman Seri Business Park

Right after balik dari IKEA, straight keluar NKVE menuju ke Giant, Shah Alam. Dah alang2 lalu, aku pun singgah le ke kedai ni. Ramai yang memuji katanya choc moist cake kat kedai ni memang the best in town. 


Ini adalah pic kedai tersebut dari depan.

Jom review sikit pasal rasa kek ni:
1. Rasa choc yang sangat kaya.
2. Kek ni pula sangat2 la lembut
3. Tekstur kek ni memang lain dari yang lain. Sangat gebu.
4. Bila masuk je dalam mulut, choc tu cair dalam mulut malah tak leh nak benti makan. hehe :)_

Harga untuk sebekas kek ni hanyalah rm 4.00
berbaloi2 sebab sedap sangat2


 ~ Chocolate Moist Cake ~

Kalau sapa2 interested nak ke sini, boleh la google map dan search untuk ke 
Jalan Lawan Pedang 13/27,
Tadisma Business Park, 
kedai ni berdekatan dengan 1st Inn Hotel.

So kepada peminat2 chocolate cake, jangan lepaskan peluang ni ei..
daaaa... :)


1 comment:

Ihsan Yassin said...

Hehehe...saya dah curi awak punye kek...dah abes dah...