Pages

Followers

Saturday, September 13, 2014

Review: Kedai Kasut Murah, Jimat dan sangat Selesa @ Taipan, Subang

Assalamualaikum...

Nak bercerita pasal kasut ni ha...

Tomaz shoes yang terletak di USJ, Taipan.
Phone: +60178778030 or +60380118382
Address: 29, Jalan USJ 9/5N. 47600 Subang Jaya.



 Mula2 kenal kedai ni dulu sebab search mana nak cari kasut yang saiz besar.
Macam yang korang tahu, standard kaki orang Malaysia kan kecil je. 
So, yang stok2 kaki gajah...kikiki..
Memang tersangatlah susah nak cari kasut yang murah, selesa dan design cantik.
Merata2 pergi memang tak jumpa yang saiz 13

So, for those yang masih lagi tercari2 kasut yang saiz besar.
the biggest size yang ada, saiz uk 13 dengan saiz us 14. 
Better datang sini. Kedai ni bukan kat Taipan je ada, kat e@curve, kat Citta Mall
  

Design sangat exclusive dan cantik2.
Tiap kali nak gi shopping kasut kat husband je, mesti berpinau mata memilih.
Kalau lah jadi lelaki, ada 2,3 pasang aku beli sekali pergi.


Design kasut perempuan pun, apa kurangnya.
Memang tersangatlah menawan.
Tengok dari belakang pun dah jatuh cinta.


Design kasut perempuan dengan lelaki memang sangat banyak.
Dari sandle, kasut, high heels macam2 ade.


Sempat jugak la aku pau husband belikan kasut ni untuk aku.
Serius cantik sangat.
Terus terasa bujang pula.
Gara2 korea la ni uolss...sampai berangan pakai kasut ni.
Kasut ni beli harganya rm69 kalau tak salah, Ke, rm59.. lupa dah ha.



Murah2 kasut diorang.
Bukan murah je tau, sangat lah selesa bila pakai, malah tahan lama pula tu.
Design jangan cakap. Memang tersangatlah cantik uolss.



Husband beli kasut ni. Harganya rm170.
Design sebiji sama dengan previous kasut yang beli dulu.
Nampak yang ni je terus grab. Nak saiz 13.
hmm...sengih je manjang bila dapat the exact design.
Mood tengah baik, terus kena pau kasut ngan aku satu. ihik.
bini bini.


No comments: